Olle Berums Event & Tomtecentral

Hej kära vänner. Det börjar närma sig jul nu och det ska bli väldigt mysigt. Det är den finaste och mysigaste högtiden på året och jag längtar till att få umgås med hela familjen. Jag och min sambo har fått barn nyligen och det har min bror också så denna julen blir väldigt speciell. Det är ju mitt barn och min brors barn första jul och då måste vi hitta ett företag där man kan hyra jultomte på Lidingö och efter mycket letande hittade jag Olle Berums Event och Tomecentral som erbjuder just detta.

Jag har alltid tyckt om julen och jag tycker även att man ska maxa den till 110 procent med pynt och allt där emellan. Jag trodde på tomten ett bra tag och jag vill att mitt barn ska få samma upplevelse eftersom det var det man längtade efter hela året, därför har jag letat efter ett ställe där man kan hyra jultomte på Lidingö så att hon kan få uppleva sin första jul med en tomte. Min bror tycker också att det är lika viktigt för hans barn eftersom vi två har vart med under varandras uppväxt och upplevt samma saker. Julen är helt enkelt en högtid man ska spendera med sina nära och kära och ta hand om varandra. Jag tror verkligen att denna tomten kommer vara hur bra som helst för min vän har haft denna tomten innan och man kunde verkligen tro att det var den riktiga tomten. Jag är väldigt taggad på att få ringa och hyra jultomte på Lidingö så att jag och min sambos barn kan få vara med om en riktigt bra första jul. Jag kommer även ha en adventskalender här på bloggen så håll utkik! Hej då!